Hoppa till innehåll
Etusivu » Aktuellt » TagNiles nya Aiddocs-lösning gör dokumentproduktionen och hanteringen av dokumentmodeller smidig och säker

TagNiles nya Aiddocs-lösning gör dokumentproduktionen och hanteringen av dokumentmodeller smidig och säker

Tagnile Oy inför Aiddocs-programmet, som utvecklats av finländska Aiddo Oy, för att lösa utmaningarna i sina nuvarande och nya kunders dokumentprocesser

TagNiles nya intressebolag Aiddo Oy är ett finländskt produktutvecklingsbolag, som redan under flera års tid har utvecklat och sålt sin Aiddocs-lösning i Finland och internationellt.

Genom avtalet som nu ingåtts ansvarar TagNile för Aiddocs-försäljningen i Finland. Aiddo fokuserar på den internationella produktifieringen samt kundsupport.

Aiddocs-programmet är en programhelhet utvecklad för effektiviseringen av organisationernas dokumentproduktion, vars programmeringsgränssnitt baseras på moderna, allmänt använda webbstandarder och REST-gränssnitt. Dokumenten skapas med dokumentmodeller som använder Microsoft Office OpenXML-filformat.

Lösningens fördelar är både dokumentmodellernas enkla redigering med bekanta verktyg och applikationernas arkitektoniskt eleganta integrering i olika system. Organisationer har särskilt fördel av dokumentens bättre kvalitet och tillgänglighet. Dessutom underlättar lösningen hanteringen av olika varumärken i miljöer med flera olika kunder.

Aiddocs-lösningens ekonomiska fördelar konkretiseras vanligtvis som radikal minskning av kodningsarbete, snabbare underhåll av dokumentinnehåll samt längre livscykel hos teknisk arkitektur.

Strategiskt samarbete

Aiddo är specialiserat på att lösa dokumentproduktionens behov med moderna tekniker, särskilt i krävande system med flera kunder.Aiddocs är en lösning utvecklad av Aiddo Oy för att skapa dokument och hantera dokumentmodeller.

TagNile
är din expert på taggning av information. Vi har förbundit oss att erbjuda våra kunder de mest mångsidiga och avancerade lösningarna på marknaden för datataggning och flödesinformation.

Ari Hakaste Aiddo Oy
Ari Hakaste, verkställande direktör, Aiddo Oy

Ytterligare information:
Jarmo Siivari, affärsverksamhetsdirektör, Tagnile Oy, jarmo.siivari@tagnile.fi
www.tagnile.fi

Ari Hakaste, verkställande direktör, Aiddo Oy, ari.hakaste@aiddo.fi
www.aiddo.fi

Tillgänglighet: Lyssna på artikeln följd av Jarmo Siivari med hjälp av en AI-applikation.