Hoppa till innehåll

Om oss

Vi har utgått från våra kunders behov av att skapa imponerande dokument. Vi ville skapa enklare och snabbare sätt att producera olika typer av dokument och dokument från olika datakällor.

Tagnile Oy grundades år 2007. Vår nuvarande nyckelpersonal var bland grundarna.

Många av de system vi erbjuder markerar, dvs. taggar information. Vi taggar all den data du vill ha.

Taggning är bekant för många från olika webbspråk, till exempel HTML. Många av er är bekanta med termen HashTag. Vi vill tro att taggning inte är begränsad till detta, utan till all information!

Det ständiga dataflödet är relaterat till allt vi gör. Mängden data som flödar är enorm. Därför kopplade vi också vårt företagsnamn till världens längsta flod och taggning.

Vi gör vårt yttersta för att främja våra kunders behov av informationshantering. Vi vill främja kunders informationsflöden och hitta nya lösningar åt dem så de kan gå vidare i sin verksamhet och utveckla sina tjänster. I vårt varumärke kan du se seglen på en båt som seglar på Nilen, en Felucka. De återspeglar vårt engagemang för att gå vidare.

Under Tagniles 15 verksamhetsår har vårt företag fått en nytt aktiekapital från bolagets nyckelpersoner den 1 juli 2022. I framtiden kommer vi att växa och utvecklas genom att noggrant lyssna till våra kunders behov och genom att rekrytera nya experter till Tagnile.

Ska vi lära känna varandra bättre? Du kan också prenumerera på vårt nyhetsbrev på sidan som heter Kontakta oss, och ta del av den senaste informationen om utvecklingen i branschen.