Hoppa till innehåll

De smartaste lösningarna för märkning och utskrift av information.

Vi erbjuder lösningar för märkning av information och informationsflöde.

Genom oss kan du få våra betrodda egna produkter, såsom e-produktfamiljens tjänster, vi agerar som licensförsäljare och erbjuder erfarna konsulttjänster, till exempel för tryck, design av tryck eller versionsförändringar.

Tjänster


ePalvelu

eForm

eTarra

eTarkastus

TagCloud

TagErp

Licenser


octodoc

Streamserve

Konsulttjänster


Experttjänster för projektarbete och kontinuerliga supporttjänster för octodoc och Streamserve-miljöer.

Vi har kunskap om befintliga utskriftssystem och kan konvertera Adobe JetForm-lösningar till octodoc snabbt och effektivt.

Våra tjänster gör elektroniska transaktioner, utskrivbara formulär, klistermärken och dokument mer begripliga, informativa och enkla att använda.

Målet är att effektivisera din verksamhet och ge en komplett kundupplevelse. Vi erbjuder lösningar för märkning av information och informationsflöde. Genom oss kan du få våra betrodda egna produkter, såsom e-produktfamiljens tjänster, vi agerar som licensförsäljare och erbjuder erfarna konsulttjänster, till exempel för tryck, design av tryck eller versionsförändringar. Bekanta dig och ta kontakt.

octodoc: Utnyttjar du dina utskrifter för andra typer av kommunikation?

Mer kommunikation på vanliga utskrifter.

Vanliga dokument till kunden kan utnyttjas för att effektivt kommunicera om nya produkter eller tjänster. Dokumenten riktar sig till precis rätt personer. octodoc kan dynamiskt bifoga bilder och texter till utskrifter baserat på exempelvis produktkategoriinformation. Rätt typ av information kan riktas till rätt personer.

octodoc: Skriver du ut flerspråkiga dokument?

Flerspråkighet från en enda källa!

Allt fler företag arbetar globalt och behöver flerspråkiga dokument. octodoc är ett utmärkt verktyg för att skapa dem. Uppgifterna från applikationen innehåller information om språkkoden, och vid utskrift ändrar octodoc utskriftshjälptexterna så att de matchar språkkoden. Med andra ord kan dokument på finska, engelska och ryska skrivas ut i samma utskriftsfil. Olika tecken, till exempel kyrilliska bokstäver, stöds också. Allt detta med en enda utskriftsbas.

Har du behov av att presentera data visuellt?

Streckkoder enkelt och snabbt för etiketter och utskrifter!

Streckkoder är en väsentlig del av en modern logistiklösning. Deras enkla och snabba produktion möjliggör en bred användning av dessa lösningar. 2D-streckkoder kan innehålla en hel del data, så hela innehållet kan läsas på ett säkert sätt och mycket snabbt.

Du kan dra nytta av direkt kontroll av Zebra-etikettskrivare eller av vilken Windows-skrivare som helst.

Etiketter kan naturligtvis skrivas ut på vanliga laserskrivare, i antingen PCL5- eller PostScript-format.

De tillgängliga streckkodstyperna täcker alla vanliga behov.

Varför kundutskrifter ska vara av hög kvalitet och stödja företagets varumärke

Den enda kontakten med slutkunden/partnern är ofta via t.ex. faktura, remissorder etc. Högkvalitativa utskrifter hjälper dig att kommunicera informationen i ditt dokument bättre och tydligare. Fakturor betalas snabbare när de är lätta att läsa och kontrollera. Ur informationsteknologisk synvinkel är det lönsamt att ha en utskriftsfunktion som en separat tjänst som kan utnyttjas av olika applikationer. Detta eliminerar behovet av att programmera utskrifterna till själva programmet och undviker därmed det obekväma underhållsarbetet när utskrifterna ändras.

Ett praktiskt designverktyg som gör det enkelt att konfigurera utskrifter. Förändringar kan genomföras på några minuter utan att man behöver anlita en dyr konsult.

Dessutom kan man uppmärksamma leverans av dokument, och genomföra det på ett sätt som är bäst med tanke på mottagarens arbetsprocesser.

 

RightFax:  Idrifttagning- och utvecklingsrådgivning för faxprogramvara

Låter det föråldrat eller onödigt att skicka fax? Många tror det, även om lösningarna fortfarande används i stor utsträckning, till exempel inom den offentliga sektorn.

Många användare som skickar meddelanden till förutbestämda parter kanske aldrig har använt en faxmaskin eller kanske inte ens ser att det handlar om en ersättning för ett pappersdokument.

Faxet är inte helt utdött ännu – be om mer information – låt oss se hur din miljö kan förbättras.