Hoppa till innehåll
Etusivu » Aktuellt » Ny OctoDOC-produkt från Tagnile – ersätter DocOrigin

Ny OctoDOC-produkt från Tagnile – ersätter DocOrigin

Tagnile Oy, expert på e-tjänster och dokumenthantering, erbjuder nuvarande och nya kunder ett nytt alternativ för dokumentgenerering som ersätter DocOrigin.

Nya OctoDOC ersätter den nuvarande DocOrigin-produkten och innehåller nyttiga funktioner, bredare kompatibilitet än tidigare och intressanta utvecklingsmöjligheter. Supporten för den gamla produkten fortsätter genom Tagnile till nuvarande kunder. Dessa kunder kan även enkelt övergå till OctoDOC.

  • Vi tar nu ett stort steg framåt och erbjuder våra kunder en ny generation av lösningar. Våra experter har hittat det bästa alternativet som ersätter den gamla produkten och ger kunderna mervärde, berättar Tagniles affärsverksamhetsdirektör Jarmo Siivari.
octodoc missing piece logo article

OctoDOC-produktens huvudman Prisma-IT har utvecklat den tillsammans med sina partner sedan 2016. Huvudmannen har även andra Octo-produkter såsom OctoPOS. Nylanserade OctoDOC är genast tillgänglig och är designad för att möta medelstora företags dokumentproduktion. Produkten erbjuder bred teknisk kompabilitet mellan olika filformat.

OctoDOC erbjuder samma grundläggande egenskaper som DocOrigin och mer. Dokumenten uppfyller kraven, det vill säga de är tillgängliga eller kan till exempel skrivas ut som självhäftande etiketter.

Vi betjänar i övergångsperioden – fortsatt support för den gamla produkten

Tagnile har förbundit sig att ta särskilt väl hand om varje avtalskund.

  • Användningen av den gamla produkten fortsätter liksom supporten. Vi är också starkt engagerade i att stödja våra kunder i denna övergångsperiod och att säkerställa att övergången till OctoDOC-produkten är så smidig som möjligt, försäkrar Jarmo Siivari.

Vi kontaktar personligen varje DocOrigin-kund inom kort angående produktbytet. Mer information och instruktioner om implementeringen av OctoDOC fås även på vår webbplats eller genom att kontakta vår kundtjänst.

Strategiskt samarbete

Prisma-IT är sedan 2013 ett internationellt registrerat varumärke då företagets IT-sektor inledde sin verksamhet i Nederländerna under namnet Prisma-IT. I Finland ägs varumärket av Prisma-IT Nordic Oy

Tagnile är din expert på taggning av information. Vi har förbundit oss att erbjuda våra kunder de mest mångsidiga och avancerade lösningarna på marknaden för datataggning och flödesinformation.

OctoDOC är en del av Tagniles lösningar inom produktgruppen Datarepresentation. Inom produktgruppen Datainsamling har Tagnile till exempel eTjänst-produkter för offentlig förvaltning och iTjänst-produkter för företag.

Ytterligare information:
Jarmo Siivari, affärsverksamhetsdirektör, Tagnile Oy, jarmo.siivari@tagnile.fi
www.tagnile.fi

octodoc.io maskotti, vaaleanpunainen kahdeksanlonkeroinen mustekala seikkailee metrossa. Klicka på vår maskot för att se en större bild. Vi publicerar fler bilder i framtiden.

Tillgänglighet: Nyheten uppläst med Jarmo Siivaris röst med hjälp av AI. Lyssna.