Hoppa till innehåll
Etusivu » Aktuellt » DocPath inleder samarbete med Tagnile Oy

DocPath inleder samarbete med Tagnile Oy

DocPath logo

DocPath har inlett ett samarbete med Tagnile Oy för att erbjuda den nordiska marknaden sin lösning på dokumenthantering. DocPath är en globalt verksam programvaruleverantör som levererar den senaste tekniken för hantering av olika handlingar och dokument.  

– Vi ser i samarbetet en viktig möjlighet att utvidga DocPaths användarkrets till nordiska storföretag och andra stora organisationer, säger Alvaro Azofra, som på DocPath ansvarar för internationell affärsverksamhet. Till DocPaths internationella kunder hör t.ex. DHL, Electrolux och den australiska staten. 

– ocPath gör det möjligt att skapa dokument dynamiskt i takt med företagets och organisationens funktioner. DocPath kan också exceptionellt smidigt skräddarsys för att stödja kundens processer, säger Jarmo Siivari från Tagnile Oy. Andra särskilda styrkor hos DocPath är den kan hantera variabla element, enkelt kombinera dokument och smidigt personalisera dokument.  

DocPath logo

DocPath erbjuder sina kunder stödtjänster av världsklass. DocPaths team utökat med Tagniles nordiska närvaro, säkerställer smidigt stöd och förstklassig kundupplevelse.  

DocPath är ett företag med europeiska rötter och dess filosofi är att erbjuda lösningar till alla företag eller organisationer, oavsett storlek eller bransch. DocPath-lösningen ersätter föråldrade lösningar eller förbättrar de nuvarande för hela dokumentprocessen, från planering till distribution av dokument och information. 

TagNile är din expert på att märka information. Vi har förbundit oss att erbjuda våra kunder de mest mångsidiga och avancerade lösningarna på marknaden för datataggning och flödesinformation.  

Ytterligare information:  
Tagnile Oy, Jarmo Siivari, Jarmo.siivari@tagnile.fi, tfn 0440633042

DocPath, Alvaro Azofra, alvaro.azofra@DocPath.com